Væksthuset

Væksthuset

Civile og sociale organisationer

Væksthuset er en stærk faglig samarbejdspartner på beskæftigelsesområdet.. Læs om hele vores hus under "Om"

Om os

Hvis vi skal lykkes som samfund, skal vi løfte som samfund. I Væksthuset tror vi på, at der findes et job til alle. Og som samfund har vi brug for alle. Men der er stadig mennesker, der står udenfor arbejdsmarkedet og ikke får sat deres kompetencer og potentialer i spil. For at lave om på det er vi nødt til at tænke anderledes om jobmuligheder, udfordringer, kompetencer og potentialer. Vi skal have viden om, hvordan vi bedst inkluderer alle. Mennesker og virksomheder skal matches, så begge parter oplever værdi. Det er en opgave, der ikke kun kan løftes af det menneske, som står udenfor arbejdsmarkedet – opgaven kræver samarbejde på tværs af kommuner, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og civilsamfund. For at samarbejdet kan lykkes, er der brug for en aktør, som bygger bro på tværs mellem de forskellige parter. En aktør, som skaber viden, omsætter den i praksis og påvirker alle parter på beskæftigelsesområdet. En aktør, som støtter det enkelte menneske i at se potentialer og udvikle personlige og faglige kompetencer. En aktør, som er med til at udvikle hele beskæftigelsesområdet. Det er Væksthuset. Vi skaber betingelserne for, at mennesker kan komme i job eller uddannelse, ved at forbinde og styrke relevante aktører indenfor beskæftigelsesområdet. For at lykkes med den opgave er Væksthuset sammensat af tre specialiserede indsatsområder. Væksthuset Beskæftigelse hjælper mennesker i job og uddannelse. Væksthuset Forskning forsker i beskæftigelsesområdet. Væksthuset Kompetence udvikler beskæftigelsesfaglighed via undervisning og organisationsudvikling. Ved at kombinere den beskæftigelsesfaglige praksis, forskning og kompetenceudvikling har vi skabt et unikt hus – Væksthuset – hvor mennesker, kommuner, virksomheder og uddannelser mødes – for at styrke beskæftigelsesområdet. Kombinationen betyder også, at vi er efterspurgte på beskæftigelsesområdet, når der skal udvikles visioner og lovgivning – det er vi stolte af.

Websted
http://www.Vaeksthus.dk
Branche
Civile og sociale organisationer
Virksomhedsstørrelse
51-200 medarbejdere
Hovedkvarter
København NV
Type
Nonprofit
Grundlagt
1993

Beliggenheder

  • Primær

    Thoravej 26

    København NV, 2400, DK

    Se ruten
  • Sundholmsvej 34

    1. sal

    København S, Hovedstaden 2300, DK

    Se ruten
  • Rytterkasernen

    17, 1. tv.

    Odense C, 5000, DK

    Se ruten
  • Jyllandsgade 30, stuen, 6400

    Sønderborg, DK

    Se ruten
  • Herstedvang 10

    1 tv

    Albertslund, Capital Region of Denmark 2620, DK

    Se ruten

Medarbejdere hos Væksthuset

Opdateringer

  • 2024 var året, hvor alle ventede på Ekspertkommissionens anbefalinger. Det var også året, hvor hele beskæftigelsesfeltet endelig fik en lidt dybere samtale om beskæftigelsesfaglighed.   ”Vi har i mange år efterspurgt et opgør med den detaljerede processtyring på beskæftigelsesområdet. 2024 var året, hvor mange blev hørt i det ønske. Ekspertkommissionen drog rundt i landet og talte med mange kommuner, aktører, organisationer og enkeltpersoner. I Væksthuset blev vi endda bedt om at bidrage med konkrete input omkring faglighed, værdighed og refleksivitet. Det blev til et konkret bilag i Ekspertgruppens anbefalinger.    På Jobcamp fik vi mulighed for at præsentere Væksthusets bud på en egentlig beskæftigelsesfaglighed. Og interessen var stor, for beskæftigelsesfeltet har skreget på en fælles faglig forståelse af arbejdet.   Så - det har været et godt år, hvis vi måler på interessen for alt det Væksthuset arbejder for at påvirke,” siger Leif Tøfting Kongsgaard, direktør i Væksthuset.   Hvad man ønsker, skal man få – og derfor ønsker vi os selvfølgelig også gaver på beskæftigelsesområdet næste år.   I 2025 ønsker vi os :   🔆 En fælles beskæftigelsesfaglighed, der hjælper borgerne og får professionelle på feltet til at ranke ryggen. Vi skal have mere stolthed ind i arbejdet.  🔆 En frisættelse i balance. Frisættelse skal bruges til, at alle borgere får en hjælp tilpasset den enkelte og ikke til systemet.  🔆 Endnu mere udveksling mellem praksis og forskning.   Væksthuset ønsker alle en god jul og et godt nytår!  

  • Her ser du 11 nyuddannede agenter. Svenske "kunskapsagenter".   Agenterne skal ikke ud på en hemmelig mission. De er i stedet klar til at arbejde fuldt synligt i beskæftigelsesfaglighedens tjeneste.   "Kundskap" betyder viden på svensk, og deltagerne i det svenske kursusforløb "Från BIP till reflexiv praktik för professionella kunskapsagenter" er trænede til at "kun-skapa" i deres virksomheds praksis i rollen som nøgleperson.   Det betyder, at de er uddannet til at facilitere faglige refleksive samtaler, hvor de sammen med deres kolleger skaber viden i samspil mellem forskning og praksis og omsætter det til konkrete handlinger i den organisatoriske dagligdag. Så de kan skabe de bedst mulige løsninger for de borgere, de skal hjælpe med at komme ind på arbejdsmarkedet.   I sidste uge afsluttede de det 9 måneder lange forløb i Væksthuset i København og modtog deres afsluttende eksamensbevis.   Vi har spurgt kundskabsagenterne, hvad de synes, var det vigtigste læringsudbytte fra kurset:   💡 "At udveksle læring om forskning med et fokus på arbejdsgivere og job og lade denne forskning være udgangspunktet for arbejdet i ens egen organisation." 💡 ”At udveksle ideer med andre kommuner og organisationer har været meget givende. Vi har fået nye måder at tænke på og har udviklet vores måde at arbejde på i arbejdsgruppen. Vi er blevet udfordret og føler os mere sikre i vores viden fra forskningen.” 💡 ”Løbende at blive introduceret til materialer og øvelser og at træne refleksion sammen med andre.”   "Vores ambition er at udvikle beskæftigelsesfagligt dygtige medarbejdere og organisationer baseret på de vigtigste principper fra Væksthusets forskning i BIP, troen på jobchancen og faglig refleksiv praksis," siger Karen Ask, der er chefkonsulent i Væksthuset Kompetence og underviser på uddannelsen.   "Vi kan se, at det måske vigtigste udbytte er, at forløbet støtter deltagerne i at skabe faglige forbindelser og lærende netværk mellem nøglepersoner fra forskellige organisationer. Dette er med til at fremme en fælles beskæftigelsesfaglighed i hele Sverige.   Næste kursus starter i februar 2025. Læs mere via link i kommentarsporet.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Beskæftigelsesfaglig udvikling på tværs af grænser Samordningsförbundet Centrala Östergötland i Sverige er en af 7 partnere, der deltager i Væksthusets udviklingsår om Det beskæftigelsesfaglige landskab. Et projekt hvor vi skaber et fælles fagligt fundament på tværs af Norden. Vi har spurgt vores svenske partner, hvorfor de har valgt at deltage, og hvad de håber at få ud af det. 📢 “Projektet har stor værdi for vores medlemsorganisationer og vores kerneopgave som samordningsforbund: At flere mennesker får chancen for at forsørge sig selv gennem et job.” 📢 “Vi oplever stigende arbejdsløshed og en forværring af sundheden, som fører til øget ekskludering (utanförskap). Det kræver, at vi søger ny viden og forståelse for, hvordan vi kan få politik og praksis til at udvikle nye tilgange og træffe andre valg om metoder og arbejdsmåder. Vi tror på, at en vej til det mål netop er at udvikle og formidle ny viden sammen.” 📢 “Vi har i et stykke tid haft et klart fokus på tre dele: at omsætte, udvikle og sprede viden. Vi har også besluttet, at alt hvad vi gør, skal være baseret på princippet om at udforske og lære ved at gøre. Det går hånd i hånd med tilgangen i udviklingsprojektet.” 📢 “Vi håber, at vi ved at deltage kan knytte nye faglige bånd på tværs af grænserne til vores naboer. Sammen med jer i Væksthuset vil vi gerne lære nyt og undersøge, hvilke faktorer der er nødvendige for, at alle kan finde en mulighed for at arbejde og føle sig som en del af samfundet. “ I Væksthuset er vi super glade for det stærke partnerskab i projektet, som giver os mulighed for at skabe læring på tværs af Norden og styrke beskæftigelsesfagligheden på alle niveauer i organisationerne. Kort om Samordningsforbundet Centrala Östergötland:  Samordningsförbundet består af Försäkringskassan og Arbetsförmedlingen i Östergötland, Region Östergötland samt Kinda, Linköpings og Åtvidabergs kommuner. Forbundets medlemmer arbejder sammen over organisationsgrænser for hjælpe mennesker, som er langtidsledige, til at komme nærmere job eller uddannelse.   På samordningsforbundets kontor i Linköping arbejder omkring 40 personer med ledelse, udvikling, understøttelse og administration af projekter og indsatser til borgere og uddannelse af medarbejdere hos medlemsparterne.  

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Beskæftigelsesfaglighed, der er da "bare" at tale med nogle og få dem i job! Ja, det lyder nemt - det er let er reducere den beskæftigelsesfaglige opgave til "flere praktikker", "flere lønnede timer", "flere samtaler" eller "konkrete jobs i samtalen", men under alle arbejdsopgaverne ligger en fælles faglighed.   Nogle vigtige spørgsmål er nemlig: 🔹 Hvordan spotter jeg en virksomheds opgave-åbninger? 🔹 Hvordan taler jeg motivation og ønsker frem hos en person, der har tabt håbet? 🔹 Hvordan kan et CV give en meningsfuld samtale, hvis personen ikke søger job?  🔹 Hvordan tager jeg snakken om lønnede timer? 🔹 Hvordan taler jeg om konkrete job med en person, der har sproglige udfordringer?   I Væksthuset styrker vi fagligheden - med omhyggelighed og med øje for kompleksiteten.   ▶️ Vi har udviklet Det beskæftigelsesfaglige Landskab, som er et systematiseret bud på, hvad beskæftigelsesfaglighed består af. Landskabet kortlægger den viden og de kompetencer, der hører til en fælles faglighed i beskæftigelsesindsatsen.      Det beskæftigelsesfaglige Landskab består af 7 temaer, der tilsammen tegner en stærk beskæftigelsesfaglighed og som alle har baggrund i forskning og praksis på beskæftigelsesfeltet og med afsæt i lignende beskrivelser på andre fagfelter,    ▶️ TIL DIG: Vi har designet en uddannelse for beskæftigelsesfaglige nøglepersoner. Den skal skabe mere faglighed i den daglige samtale. Vi starter første hold til marts, det bliver i Jylland - og der er plads til et par stykker endnu! 💌 Vil du have mere viden? Skriv din mail i kommentarfeltet eller skriv en mail til Anne Sandberg Holm, Chef for Væksthuset Kompetence asc@vaeksthus.dk - så sender vi mere info til dig!

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Væksthuset samarbejder med Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Statens institut for Folkesundhed. Læs med og hør hvad de har fået ud af samarbejdet!   Vi har snakket med Frederik Schou-Juul, Ph.d.-studerende, Statens Institut for Folkesundhed på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet ▶ Hvorfor begyndte I at samarbejde med Væksthuset? 🔸 ”Vi har et mål om at være en rummelig arbejdsplads. Vi så det som en mulighed for at få tilført nye kompetencer til vores organisation og samtidig gøre en positiv forskel for kandidater, der er på vej ind på arbejdsmarkedet.”   ▶ Hvilke opgaver får I løst hos jer? 🔸 ”Vi har haft særdeles gode erfaringer med kandidater fra Væksthuset, der har udført videnskabeligt arbejde for os. Det har blandt andet inkluderet litteratur reviews, forfatning og publicering af videnskabelige artikler, hvor kandidaterne har bidraget med deres faglige viden og engagement. Vi har også haft kandidater, der har løst andre opgaver, herunder grafisk arbejde.”   ▶ Hvorfor er det attraktivt at samarbejde med Væksthuset? 🔸 ”Samarbejdet med Væksthuset giver os mulighed for at få tilført kvalificerede kompetencer til vores organisation, som vi ellers måske ikke ville have haft adgang til. Derudover tilfører det værdi til vores arbejde, at kandidater fra Væksthuset kommer med nye perspektiver og erfaringer, der styrker vores forskning. Det er et win for os, at medarbejdere fra Væksthuset bidrager med deres faglige kompetencer og motivation - det løfter vores arbejde.”   ▶ Hvad tænker I om samarbejdet? 🔸 ”En stor fordel ved samarbejdet er, at Væksthuset tager sig af alt det bureaukratiske omkring praktikforløb, arbejdsprøvning og kontakten til jobcentre og kommuner. Det kan være en udfordring for os at navigere i de processer, og her gør Væksthuset en stor forskel ved at påtage sig det administrative. Det betyder, at vi kan fokusere på selve samarbejdet med kandidaterne uden de administrative forhindringer.”   ▶ Er der noget, der har overrasket jer positivt? 🔸 ”Vi havde høje forventninger til samarbejdet med Væksthuset, og de forventninger er blevet fuldt ud indfriet. Det har været en gnidningsfri proces, hver gang vi har modtaget kandidater fra Væksthuset, og vi værdsætter, at Væksthuset bruger tid og energi på at matche kandidater med os. Det har resulteret i positive oplevelser for alle parter og en stærk relation mellem os og kandidaterne.”   ✔ Hvis din virksomhed er nysgerrig på et samarbejde, så tag fat i os. Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder i mange forskellige brancher. Fælles for alle vores virksomhedssamarbejder er, at vi bruger tid på at matche parterne, så det er bliver win/win for begge. Det skaber værdi.

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Nysgerrig på ESG? Er I en lokal SMV i Rudersdal, Glostrup og Albertslund Kommune, der endnu ikke er i gang med ESG og bæredygtighedsdokumentationen? ▶ I Væksthuset samarbejder vi med virksomheder om netop det! Vi lover dig 3 ting ifm. vores gratis sociale servicebesøg: 🔆 I får konkret viden og redskaber til dokumentationen af jeres virksomheds sociale bæredygtighed. 🔆 Vi hjælper jer med at forstå, styrke og dokumentere S’et i ESG. 🔆 I skal kun bruge 1 time. En af de virksomheder, Væksthuset har besøgt og hjulpet helt gratis, er Hesselbækgård Havecenter. Og de er nu godt i gang med både S’et og E’et i ESG- dokumentationen.   ”ESG er et vigtigt skub i den rigtige retning mod mere bæredygtighed. Vi arbejder allerede med de miljømæssige tilpasninger, og det var et godt besøg, hvor vi fik mere viden om de sociale bæredygtighedsparametre. Vi ved mere om, hvordan vi skal komme i gang med at dokumentere på S’et og vigtige overvejelser, vi skal gøre os i vores dokumentation. Det var bestemt relevant og tiltrængt. Vi vil anbefale, at alle virksomheder tager imod tilbuddet fra Rudersdal Kommune og Væksthuset” siger ejer Jesper Bogø. ✔ Er I nysgerrige? Bestil et besøg eller kontakt os og få en snak. ▶ SMV´er i Rudersdal Kommune bestiller et socialt besøg ved at kontakte Serap Erkanser@vaeksthus.dk    ▶ SMV´er i Glostrup eller Albertslund Kommune bestiller et socialt besøg ved at kontakte Mette Borup Dresler på mbd@vaeksthus.dk 

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Se organisationssiden for Væksthuset, grafik

    5.209 følgere

    Hvilke indsatser skal der satses på i den kommende arbejdspligt? Det var et af de spørgsmål, Væksthusets forskningschef, Charlotte Liebak Hansen gav input til i plenum på Integrationstræf i går. Der var ca. 400 deltagere.   Lad os se på de væsentligste forskningspointer fra Charlottes oplæg:    🔷 Pointe 1: ▶ Aktivitetsparate borgere, der ikke får en indsats, oplever signifikant tilbagegang på indikatorer for arbejdsmarkedsparathed. (Kilde: BIP 2018). Derfor er det som udgangspunkt godt, at der er politisk fokus på at give indsats – dog er der ikke forskningsmæssigt belæg for, at det er nødvendigt eller gavnligt med fuldtidsaktivering.    🔷 Pointe 2: ▶ Samordnede indsatser, hvor der sættes ind med flere indsatser på én gang – og hvor den jobrettede indsats indgår - skaber mest progression. (Kilde: BIP 2018).   🔷 Pointe 3: ▶ Positive forventninger er afgørende. Forskning viser, at sagsbehandlere har lavere forventninger til personer med flygtninge-/indvandrerbaggrund. (Kilde: BIP 2018)   🔷 Pointe 4: ▶ 23% af de aktivitetsparate borgere med flygtninge- eller indvandrerbaggrund har fuldtidsjob 2 år efter, de fik deres første løntime. Derudover har 29% løntimer. Samlet set har over halvdelen af gruppen fastholdt deres tilknytning til arbejdsmarkedet to år efter deres første løntime. (Kilde: Lønner det sig at få løntimer på vejen mod job? 2024)   🔆 Hvad kan vi bruge det til?    Vi kan omsætte den viden, kombineret med øvrig forskning, til konkrete anbefalinger for indhold til arbejdspligten for aktivitetsparate borgere. Og derfor skal vi sikre:   ▶ Virksomhedsrettede indsatser i brancher med efterspørgsel efter arbejdskraft, træning i efterspurgte kompetencer og løntimer. ▶ Sprogundervisning. ▶ Faglig opkvalificering / uddannelse. ▶ Helbreds-/sundhedsindsatser (hvis der er behov) .   Og vi skal altid huske, at fundamentet for alt hvad vi sætter i gang, er troen på den enkelte. Vi ved, at mennesker rykker sig, når de møder positive forventninger. Det skaber fremgang.     Charlottes anbefalinger til principper for tilgangen og tilrettelæggelsen af arbejdspligten er, at der grundlæggende skal stræbes efter 3 ting:   🔷 Individuelt tilrettelagte forløb ud fra borgerens ressourcer, ønsker, kompetencer og situation. 🔷 Meningsfulde forløb, som består af kombinationer af indsatser. 🔷  Et klart jobperspektiv og fokus på progression.     🔎 🔎🔎 Har du brug for at blive opdateret på Væksthusets forskning? Så kan du finde alle forskningspublikationer her. https://lnkd.in/dVUUynUY

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Hvad får vi øje på når vi drøfter løsninger for arbejdsmarkedsinklusion ud fra en dagsorden om social innovation? Karen Ask fra Væksthuset Kompetence deltog for nylig på en konference om social innovation på beskæftigelsesområdet i Nord-sverige : "Innovative løsninger for et inkluderende arbejdsliv". På konferencen deltog aktører fra flere forskellige sektorer, for at drøfte hvordan vi kan samskabe innovative løsninger for et inkluderende arbejdsliv. Karen havde rollen som observatør, hvor hun på scenen sammen med andre observatører delte sine observationer fra en session om hvordan sociale arbejdsintegrerende virksomheder kan skabe værdi for flere forskellige aktører. Væksthuset bidrog også i en session med en kort film, hvor Væksthusets forskere delte pointer fra forskningen om at arbejdsmarkedsinkludering kræver: ✔️ Dygtige medarbejdere, der har beskæftigelsesfaglig viden og handlerum til at bygge bro mellem borgere og virksomheder. ✔️Et direkte samarbejde med virksomheder om inkludering. Forskning viser, at virksomheder gerne vil ansætte mennesker i udsatte positioner, fordi de skaber værdi – økonomisk og socialt.        Det Karen især tog med sig fra konferencen var: 🟣 Begrebet ”moralske forestillinger” som hjælper os med at se den fremtid, vi ønsker os. Det minder os også om, at der er brug for kreativitet, forestillingsevne og entreprenørskab på beskæftigelsesområdet, hvis vi skal skabe innovative løsninger på de moralske dilemmaer og vilde problemer, som præger feltet. 🟣At der er et opbygget system og en strategi for social innovation i Sverige. Men der er brug at det kombineres med et fokus på at træne de refleksive og innovative kompetencer hos medarbejderne, der skal skabe de gode løsninger for borgere og virksomheder i praksis.   Tak til Mötesplats social innovation for en rigtig god konference, hvor alle fik mulighed for at samskabe konferencen ved at deltage aktivt med deres viden, perspektiver og idéer! Læs mere om konferencen på https://lnkd.in/eHAMZ-76

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
  • Wauw en dag. Nåede du ikke en snak med os i går på jobCAMP? Så fang os i dag. Hele dagen i går var fyldt med spændende pointer, oplæg og snakke. ✔ Vi ved fra forskningen, at borgerens chance for at komme job stiger, når indsatsen giver mening, sammenhæng og fremdrift. De grundsten understøtter Væksthusets nye beskæftigelsesfaglige og GDPR-sikre app MitVæksthus. ▶ ▶ ▶ Igen i dag, kan du du fange os på stand 32 og få en snak om, hvordan MitVæksthus kan hjælpe jeres kommune, frontlinjemedarbejdere og borgere. På standen står et stærkt team fra både Væksthuset og Emento, der er samarbejdspartnere ift. appen. Et par highlights fra torsdagen på jobCAMP 🔆🔆 🔆 Væksthusets direktør Leif Tøfting Kongsgaard var på scenen og snakkede om beskæftigelsesfaglighed som profession. Han præsenterede også Væksthusets bud på, hvad beskæftigelsesfaglighed er. Det har vi arbejdet med i flere år, og det er stort at vi nu kan præsentere det for alle. 🔆🔆 🔆 Forskningschef Charlotte Liebak Hansen og analytiker Clara Liv Larsen præsenterede foreløbige resultater fra Væksthusets kvantitative og kvalitative løntimeanalyse på session 3. For eksempel viser et resultatet fra forløbsanalysen, at knap halvdelen af de aktivitetsparate borgere, der får løntimer, har fuldtidsjob eller bidrager til egen forsørgelse, to år efter. Det gælder kun for 9% af den samlede gruppe af aktivitetsparate. Der er flere analyser i sigte, så følg med når Væksthuset Forskning kommer med nyt. ▶ ▶ ▶ Vi er klar til en dag mere på jobCAMP - vi arbejder for en stærk beskæftigelsesfaglighed på hele beskæftigelsesområdet. På vores stand, kan du tale med os om både beskæftigelsesfaglighed, forskning om løntimer, organisationsudvikling og den nye app! Vi ses i dag!

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
      + 5
  • På jobCAMP lancerer Væksthuset en ny beskæftigelsesfaglige app. Kom forbi stand 32 og hør om den – du kan også se en konkret demoversion. NB Beskæftigelse omtalte den nye app i en artikel i tirsdags. Læs med her.   En væsentlig ambition bag appen er, at borgerne kan få gavn af en bredere beskæftigelsesfaglighed   Anne Weber er forretningsdirektør i Væksthuset og her får du 3 vigtige citater fra NB´s artikel om den nye beskæftigelsesfaglige app:   ▶ "Ligesom andre apps kan den her app lette kommunikationen mellem borgere og jobcentret og give et overblik over forløb og aftaler. Appen adskiller sig ved, at den tilføjer beskæftigelsesfaglige indsatser til borgerens handleplaner.”   ▶ "Har du en borger på sygedagpenge, så vil appens indhold være skræddersyet til de udfordringer, der hører med til det. Eller sidder du med en ung person med misbrug, vil indholdet passe til vedkommende. Med appen kan medarbejderne på jobcentrene altså strække deres faglige arm ud i borgerens øvrige liv. Hjælpen er dermed ikke kun koncentreret om fysiske møder."   ▶ "Vi ved fra forskningen, at borgerens chance for at komme job stiger, når indsatsen giver mening, sammenhæng og fremdrift. De grundsten understøtter appen, som baserer sig på nyeste forskning på området."   📣 Appen er udviklet i samarbejde med Emento, som har erfaring fra digitale løsninger i sundhedsvæsenet.   "Vi har stor erfaring i at guide mennesker, der befinder sig i utrygge eller vanskelige situationer. Med flere års samarbejde med hospitaler og kommuner har vi udviklet en dyb forståelse af de værktøjer, kompetencer, der er nødvendigt for, at hospitalet eller kommunen kan hjælpe borgeren på en meningsfuld måde. Den erfaring er vi overbeviste om også vil være værdifuld inden for beskæftigelsesområdet,” forklarer Allan Juhl, CEO Emento.   Læs hele artiklen fra NB Beskæftigelse her & kom forbi Væksthusets stand på jobCAMP: https://lnkd.in/dzeVSigC

    • Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Tilsvarende sider